Werkwijze


Afgestemd op uw doelstelling

Telemarketing met toegevoegde waarde en een korte terugverdientijd? De goede resultaten van Marketcall spreken boekdelen. Dat is te danken aan onze gedegen, transparante werkwijze. Deze is naadloos afgestemd op het behalen van uw doelstelling. Want uiteindelijk telt niet onze inzet, maar draait het om uw resultaat.

Nauwe samenwerking

Resultaat boeken begint met een goede voorbereiding. Samen met u formuleren we een heldere doelstelling, een gedegen actieplan en effectieve belscripts. Na uw goedkeuring gaan onze medewerkers aan de slag. Via kwantitatieve rapportages blijft u voortdurend op de hoogte. Zo houdt u zicht op de resultaten. Het biedt ook de mogelijkheid om eventueel tussentijds bij te sturen.

Hoge positieve respons

De doelgerichte aanpak van Marketcall staat garant voor een bovengemiddeld hoge positieve respons; keer op keer. Of het nu gaat om ‘koud bellen’ of naar aanleiding van een mailing, het zijn altijd gerichte belacties om afspraken te maken: Marketcall levert het gewenste resultaat. Uw keuze voor Marketcall is een keuze voor professionaliteit, deskundigheid en resultaat.


Kennismaken met Marketcall?

of bel vrijblijvend met 055 – 576 28 38