Commercieel Medewerker Outbound


Commercieel Medewerker Outbound (Parttime /Apeldoorn)

Achterhaal jij de vraag achter de vraag? Staat kwaliteit bij jou voorop? Bezit jij een flinke dosis lef en kun jij kansen herkennen én benutten? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Marketcall in Apeldoorn is specialist in het maken van bezoekafspraken voor de accountmanagers van onze zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast nemen wij telefonische klanttevredenheidsonderzoeken af en verzorgen de opvolging van beurzen. Niet het aantal, maar de  kwaliteit van onze afspraken staat centraal! Je werkt daarom niet op basis van bonussen en targets, maar ontvangt een vast uursalaris.

Jouw functie in de praktijk:

Elk project start met een briefing van de projectmanager. Wensen en verwachtingen van de opdrachtgever worden besproken en je ontvangt een script waarin beknopt alle belangrijke informatie staat. Dit script is echter een leidraad. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen verhaal vertelt en hierdoor zelf sturing geeft aan het gesprek. Gedurende het gehele project bespreek je regelmatig de voortgang met de projectmanager en je collega’s.

Zodra je volledig geïnformeerd bent, start je met bellen. Als telemarketeer bij Marketcall ben je het verlengstuk van de accountmanager. Je bepaalt, in overleg met de potentiële klant, of een bezoekafspraak interessant is. Je overtuigt niet met oppervlakkige verkooppraatjes, maar met goede inhoudelijke gesprekken. Je beheert de agenda van de accountmanager en plant de afspraken die je maakt ook zelf in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste verslaglegging in het systeem.

Door ons diverse klantenbestand bel je de ene dag voor facilitaire of zakelijke dienstverleners en de andere dag voor technische producenten. Zo bespreek je met installateurs de ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen of met beheerders van gemeenten de mogelijkheden van duurzame buitenverlichting. Hierdoor heb je als telemarketeer te maken met veel verschillende doelgroepen. Je ontwikkelt je breed en het werk wordt nooit saai.

Wat vragen wij:

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring in een commerciële functie en een klantgerichte instelling.
  • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent 20 tot 34,5 uur per week beschikbaar.
  • Je woont in een straal van 25 km rondom Apeldoorn.

Wat bieden wij:

  • Veel variatie in projecten, afhankelijk van jouw capaciteiten.
  • Flexibele werktijden. Uitsluitend overdag op doordeweekse werkdagen.
  • Een baan voor langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een gezellig team bij een open en informeel bedrijf.
  • Uitgebreid inwerktraject met veel ruimte voor coaching en begeleiding.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Stuur je cv met een korte motivatie waarom juist jíj geschikt bent voor deze functie naar: leukebaan@marketcall.nl of bel: 055 – 576 – 28 38

Solliciteer nu