Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  Telefonische acquisitie

  telefonische acquisitie voor hoogwaardige afspraken met potentiële klanten

  Voor uw buitendienst scoort MarketCall hoogwaardige afspraken met potentiële klanten. Als ervaren bureau voor telefonische acquisitie bellen we uiterst gericht, boeken resultaat en garanderen buitendienst medewerkers kansrijke contacten in de zakelijke markt. Contacten die écht openstaan voor uw aanbod, ook vanuit koude acquisitie.

  Kwalitatieve leads genereren

  Ons team voor telefonische acquisitie is gericht opgeleid, uiterst ervaren en past elk telefoongesprek exact aan de eisen van uw organisatie aan. MarketCall genereert voor u kwalitatieve bezoekafspraken met zakelijke beslissers die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Hét startpunt om meer omzet te genereren ligt dus bij MarketCall.

  Eersteklas telefonische acquisitie voor uw accountmanagers

  Onze telemarketeers kennen uw markt, bedrijf en spreken uw taal. Ruim ervaren telemarketeers zetten zich voor uw telefonische afspraken in. Met 100% commerciële overtuigingskracht, ook als het koude acquisitie betreft. Actieve telemarketeers die goed aanvoelen hoe een gesprek gevoerd moet worden met de beslissers in uw doelgroep. Door zich in te leven in uw markt en uw product of dienst zijn zij in staat de eerste vragen van hun gesprekspartners direct te beantwoorden. Dit leidt tot eersteklas afspraken voor uw accountmanagers en buitendienst op basis van professionele telefonische acquisitie.

  Meer weten?
  Wilt u ook telefonische acquisitie uitbesteden? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!