Telefonische acquisitie

Wilt u telefonische acquisitie uitbesteden? Laat Marketcall uw potentiële klanten bereiken, afspraken maken of opdrachten binnen halen. Het is een populaire en ook zeer effectieve manier van ondernemen waar veel resultaten uit behaald wordt. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Wanneer u gebruik wilt maken van de telemarketing diensten van Marketcall kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar 055 – 576 28 38.

Waarom Marketcall?

Telefonische acquisitie is een slimme strategie om uw bedrijf te laten groeien. Bij koude acquisitie hebben potentiële klanten vaak nog geen interesse getoond. Van deze doelgroep kunnen wij nieuwe klanten maken. Wij bellen gericht en boeken resultaat. Dit zijn de 3 sterke eigenschappen waar Marketcall voor staat.

  • Met tussentijdse rapportages zicht op de resultaten: transparant, meetbaar en beheersbaar
  • Ervaren team met gerichte opgeleide professionals
  • Gespecialiseerd in effectieve sales

Meer tijd voor kerntaken

Door het uitbesteden van telefonische acquisitie heeft u tijd voor andere belangrijke dingen. U hoeft zich niet meer bezig te houden met het maken van verkoopgesprekken. Hierdoor kunt u zich concentreren op taken die meer impact hebben op het succes van uw bedrijf.

Onze specialisten die u inhuurt voor telefonische acquisitie hebben veel ervaring en kennis op het gebied van verkoop en acquisitie. Zij weten precies hoe ze potentiële klanten moeten benaderen en overtuigen. Zij verbeteren uw verkoopresultaten.

Neem contact op!

Telefonische acquisitie uitbesteden: Een slimme zet voor uw bedrijf

Telefonische acquisitie is het proces waarbij potentiële klanten worden benaderd via de telefoon met als doel hen te overtuigen om een product of dienst te kopen. Het is een effectieve manier om nieuwe klanten te werven en om bestaande klanten terug te winnen. Kortom: een slimme strategie voor uw bedrijf!

Bedrijven staan tegenwoordig onder grote druk om het maximale te halen uit hun verkoop en acquisitie. Maar hoe kunt u dit bereiken zonder uw organisatie te overbelasten? Het antwoord is eenvoudig: door uw telefonische acquisitie uit te besteden.

Wat zeggen klanten over Marketcall

Jochem Huis in ’t Veld

Zehnder

Marketcall sluit perfect aan bij hoe wij als Zehnder Group Nederland België in de markt staan.

Okke Vaassen

Miele Professional Nederland

Bij de huidige performance van Marketcall kunnen wij ons niet een andere partij dan Marketcall voorstellen.

Gerko Wiemer

REW Gereedschappen B.V.

Marketcall is een flexibel bedrijf, een heel kundig bedrijf met kundige werknemers. Ik zal Marketcall zeker aanbevelen bij soortgelijke bedrijven.

Onze werkwijze

Wij hebben een transparante en doeltreffende methode voor telefonische acquisitie in de business-to-business sector. Daarbij is het realiseren van uw specifieke doelen altijd het uitgangspunt. Enkel het resultaat telt voor ons.

Stap 1: Voorbereiding met actieplan en belscripts

Een goede start is het halve werk en daarom is een grondige voorbereiding van cruciaal belang. Wij beginnen met het analyseren van uw bedrijf, uw unieke verkoopargumenten (USP’s) en uw marketing- en verkoopdoelen. Samen bepalen we een meetbaar doel. Op basis van deze analyse en doelstelling ontwikkelen we een actieplan en effectieve belscripts. Deze zijn specifiek afgestemd op hetgeen dat u wilt bereiken. Zodra u onze aanpak heeft goedgekeurd, gaan onze medewerkers aan de slag.

Stap 2: Benaderen van prospects

Onze bekwame en enthousiaste medewerkers benaderen uw relaties en prospects op de juiste manier, zowel professioneel als doelgericht.

Stap 3: Voortgangsrapportages

Dankzij onze voortgangsrapportage bent u altijd op de hoogte. Hierdoor houdt u altijd inzicht in de resultaten en is de impact van de B2B telefonische acquisitie volledig transparant, meetbaar en beheersbaar. Bovendien biedt het de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen indien nodig.

Stap 4: Resultaten

Onze doelgerichte aanpak zorgt voor een uitstekende respons en gerichte belacties om afspraken te maken. Met onze B2B telefonische verkoop zorgen wij voor waardetoevoeging en een snelle terugverdientijd.


Kennismaken met Marketcall? Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u meer weten over telefonische acquisitie? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 055 – 576 28 38. Wij hebben ook een brochure opgesteld met de informatie die u nodig heeft. Meldt u direct aan en bekijk of de strategie telefonische acquisitie bij u past.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul dan hieronder uw gegevens in

Brochure
Contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.