Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  Sales uitbesteden

  sales ondersteuning door hoogwaardige afspraken met potentiële klanten

  Sales ondersteuning door MarketCall levert u hoogwaardige afspraken op met potentiële klanten. Wij bieden sales ondersteuning door uiterst gericht te bellen. Hiermee garanderen wij uw accountmanagers en buitendienst kansrijke contacten in de zakelijke markt. Contacten die écht openstaan voor uw aanbod. Ons team voor sales ondersteuning is gericht opgeleid, uiterst ervaren en past de sales ondersteuning aan u exact aan de eisen van uw organisatie aan.

  Uw telemarketing uitbesteden aan MarketCall

  Uw telemarketing uitbesteden aan MarketCall is direct een succes. Onze medewerkers zijn gericht opgeleid en uiterst ervaren. Zij passen hun sales ondersteuning exact aan de eisen van uw organisatie aan. MarketCall genereert voor u kwalitatieve bezoekafspraken met zakelijke beslissers die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Hét startpunt om meer omzet te genereren ligt dus bij telemarketingbureau MarketCall.

  Sales ondersteuning voor uw accountmanagers

  Onze telemarketeers kennen uw markt, bedrijf en spreken uw taal. Ervaren telemarketeers met een hoog inlevingsvermogen en ervaring met een diversiteit aan branches zetten zich voor uw sales ondersteuning in. Met 100% commerciële overtuigingskracht, speciaal als het uw sales ondersteuning betreft. Actieve telemarketeers die goed aanvoelen hoe een goed gesprek gevoerd moet worden met de beslissers in specifiek uw doelgroep. Door zich in te leven in uw markt en uw product of dienst zijn zij in staat de eerste vragen van hun gesprekspartners direct te beantwoorden. Dit leidt tot eersteklas afspraken voor uw accountmanagers en buitendienst op basis van professionele sales ondersteuning.

  Meer weten?
  Benieuwd naar wat MarketCall voor u concreet kan bereiken met sales ondersteuning? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!