Sales afspraken genereren met telemarketing

Hulp nodig bij sales afspraken maken? Laat het maken van salesafspraken over aan de experts van Marketcall. Wij maken de afspraken voor uw accountmanagers, zodat zij zich kunnen richten op het bezoeken en binnenhalen van leads en potentiële klanten. Ons doel is niet om zo veel mogelijk afspraken te maken – we zetten liever in op concrete en hoogwaardige afspraken met klanten die daadwerkelijk op uw dienstverlening zitten te wachten.

Maak kennis met de dienstverlening van Marketcall. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 055 – 576 28 38. Of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Marketcall helpt met B2B sales afspraken maken

We bieden een breed en bewezen pakket aan telemarketing diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige salesafspraken voor accountmanagers. Als ervaren telemarketing bureau bellen we uiterst gericht, boeken resultaat en garanderen uw accountmanagers kansrijke contacten in de zakelijke markt. Een keuze voor Marketcall is een keuze voor professionaliteit, deskundigheid en resultaat.

  • Met tussentijdse rapportages zicht op de resultaten: transparant, meetbaar en beheersbaar
  • Ervaren team met gerichte opgeleide professionals
  • Gespecialiseerd in effectieve sales
Mag koude acquisitie nog anno 2023?

Wie is uw doelgroep?

Om goede salesafspraken voor u te genereren moet u weten wie uw doelgroep is. Kent u uw huidige klantenbestand en weet u zinvolle leads te vinden? Het is belangrijk om te weten welke klanten het meeste resultaat opleveren. Hier kunt u verder op bouwen. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van uw doelgroep? Wij helpen u graag hiermee.

Neem contact op!

Ons volledige dienstenpakket

Wij beschikken een breed en bewezen pakket aan telemarketing diensten. Als betrouwbare partner voor al uw telemarketing diensten vormt Marketcall het slagvaardige en salesgerichte verlengstuk van uw organisatie. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Adressenbestand en doelgroepanalyse
  • B2B telemarketing
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Leadopvolging

Wat is onze werkwijze?

Wij hanteren een gedegen en transparante werkwijze voor telemarketing. Onze focus ligt op het behalen van uw doelstellingen en het verbeteren van uw resultaten. Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe wij u hierbij helpen.

Stap 1. Voorbereiding: actieplan en belscripts

Een goede voorbereiding is de basis voor een succesvolle telemarketing campagne. We beginnen altijd met een analyse van uw organisatie, uw unieke verkoopargumenten (USP’s) en uw marketing- en salesdoelen. Hierdoor kunnen we samen met u een heldere doelstelling formuleren. Op basis van deze analyse maken wij een gedegen actieplan en effectieve belscripts. Deze zijn doelgericht en sluiten aan bij de waarden van uw organisatie. Zo zijn uw targets altijd helder voor ogen.

Stap 2. Prospects benaderen

Onze ervaren medewerkers benaderen uw prospects op een professionele en doelgerichte manier. Zij zijn opgeleid om de juiste benadering te kiezen voor het maken van concrete sales afspraken.

Stap 3. Tussentijdse rapportages

Tijdens het gehele proces ontvangt u tussentijdse rapportages. Hierdoor houdt u inzicht in de resultaten en kunt u tussentijds eventueel bijsturen. Onze telemarketing is volledig transparant, meetbaar en beheersbaar.

Stap 4. Resultaten

Met onze gerichte aanpak zorgen we een uitstekende respons en gerichte belacties om B2B sales afspraken te maken. Hierdoor kunnen we van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf en een korte terugverdientijd garanderen.

Wat zeggen klanten over Marketcall

Jochem Huis in ’t Veld

Zehnder

Marketcall sluit perfect aan bij hoe wij als Zehnder Group Nederland België in de markt staan.

Okke Vaassen

Miele Professional Nederland

Bij de huidige performance van Marketcall kunnen wij ons niet een andere partij dan Marketcall voorstellen.

Gerko Wiemer

REW Gereedschappen B.V.

Marketcall is een flexibel bedrijf, een heel kundig bedrijf met kundige werknemers. Ik zal Marketcall zeker aanbevelen bij soortgelijke bedrijven.


Meer weten? Neem contact op

Hebben uw salesmanagers zelf geen tijd om salesafspraken te genereren? Dat snappen wij volledig, u wilt uw accountmanagers liever op de weg hebben onderweg naar potentiële klanten. Laat de koude acquisitie dan over aan de ervaren medewerkers van Marketcall. Wij zorgen voor hoogwaardige sales afspraken waar u wat aan heeft.

Meer weten over onze telemarketing diensten? Kom dan met ons in contact, we voorzien u graag van meer informatie. U mag ons altijd vrijblijvend bellen via 055 – 576 28 38. Ook kunt u uw (bedrijfs)gegevens achterlaten in ons contactformulier. Wij hebben ook een brochure, die kunt u vrijblijvend aanvragen via onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul dan hieronder uw gegevens in

Brochure
Contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.