Koude acquisitie

Wilt u de koude acquisitie uitbesteden aan een extern bureau? Dit biedt u veel voordelen op gebied van tijd, kosten, expertise en efficiëntie. Telefonische koude acquisitie is een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken. Laat de ervaren medewerkers van Marketcall uw potentiële klanten bereiken, afspraken maken en resultaat boeken.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze werkwijze. We zijn bereikbaar via 055 – 576 28 38 en via het contactformulier op de website.

Waarom koude acquisitie uitbesteden aan Marketcall?

Als telemarketing bureau hebben we ervaren specialisten in huis die beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis. Onze medewerkers bellen gericht en boeken resultaat. Wij staan voor professionaliteit, deskundigheid en resultaat. U mag verder het volgende van ons verwachten:

  • Met tussentijdse rapportages zicht op de resultaten: transparant, meetbaar en beheersbaar
  • Ervaren team met gericht opgeleide professionals
  • Gespecialiseerd in effectieve sales

Bespaar tijd en geld

Het grootste voordeel van het uitbesteden van koude acquisitie is dat uw salesmanagers hier zelf niet meer mee bezig hoeven te zijn. U bespaart hiermee kostbare tijd. Uw accountmanagers kunnen zich volledig concentreren op het bezoeken en binnenhalen van potentiële klanten. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en effectiviteit in uw bedrijf.

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verkoop en acquisitie. Ze weten precies hoe ze potentiële klanten op de juiste manier moeten benaderen en overtuigen, met als resultaat een verbetering van uw verkoopresultaten.

Neem contact op!

Slimme strategie

Er is sprake van koude acquisitie wanneer u potentiële klanten benadert, waar u nog niet eerder mee gesproken heeft. Dit aanspreken gebeurt vaak telefonisch. Daarom noemen we telefonische koude acquisitie ook wel cold calling. Het doel van cold calling is om klanten te overtuigen een product of dienst te kopen. Het is een effectieve en relatief eenvoudige manier om nieuwe klanten te bereiken en verloren klanten terug te winnen.

Cold calling uitbesteden is een slimme keuze voor bedrijven die onder grote druk staan om het maximale te halen uit hun verkoop en acquisitie. Uw eigen mensen kunnen doorgaan met hun kerntaken, terwijl telemarketing specialisten aan de slag gaan om waardevolle afspraken te maken voor uw bedrijf.

Wat zeggen klanten over Marketcall

Jochem Huis in ’t Veld

Zehnder

Marketcall sluit perfect aan bij hoe wij als Zehnder Group Nederland België in de markt staan.

Okke Vaassen

Miele Professional Nederland

Bij de huidige performance van Marketcall kunnen wij ons niet een andere partij dan Marketcall voorstellen.

Gerko Wiemer

REW Gereedschappen B.V.

Marketcall is een flexibel bedrijf, een heel kundig bedrijf met kundige werknemers. Ik zal Marketcall zeker aanbevelen bij soortgelijke bedrijven.

In 4 stappen naar het beste resultaat

We bieden een transparante en doeltreffende methode voor koude acquisitie in de business-to-business sector. Ons uitgangspunt is het realiseren van uw specifieke doelen, waarbij alleen het resultaat telt.

Stap 1: De voorbereiding: actieplan en belscripts

Een goede voorbereiding is cruciaal voor succes. We analyseren uw bedrijf, uw unieke verkoopargumenten (USP’s) en uw marketing- en verkoopdoelen. Samen stellen we een meetbaar doel vast en ontwikkelen we een actieplan en effectieve belscripts die specifiek zijn afgestemd op uw doelen. Zodra u onze aanpak heeft goedgekeurd, gaan onze medewerkers aan de slag.

Stap 2: Prospects benaderen

Onze bekwame en gedreven medewerkers benaderen uw relaties en prospects op een professionele en doelgerichte manier.

Stap 3: Voortgangsrapportages

Dankzij onze voortgangsrapportage bent u altijd op de hoogte van de resultaten en houdt u inzicht in de impact van de B2B telefonische acquisitie. Dit maakt onze methode volledig transparant, meetbaar en beheersbaar. Bovendien biedt het de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen als dat nodig is.

Stap 4: Resultaten

Onze doelgerichte aanpak zorgt voor een uitstekende respons en gerichte belacties om afspraken te maken. Met onze B2B telefonische verkoop zorgen we voor waardetoevoeging en een snelle terugverdientijd.


Meer weten over telefonische koude acquisitie? Kom met ons in contact

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op, dan vertellen we u meer over onze werkwijze voor telefonische koude acquisitie. Bel naar 055 – 576 28 38, onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Of laat uw bedrijfsgegevens achter in onderstaand contactformulier. Voor meer informatie kunt u ook onze brochure aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul dan hieronder uw gegevens in

Brochure
Contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.