Leadopvolging


Een goed begin is het halve werk. Telefonisch afspraken genereren start met een grondige doelgroepanalyse. Samen met u brengen wij uw doelgroep voor resultaatgerichte afspraken nauwgezet in kaart. Dit leidt tot een afgewogen en uitgebalanceerd adressenbestand met een maximale scoringskans voor resultaatgerichte afspraken voor uw buitendienst medewerkers.

Mag koude acquisitie nog anno 2023?

Hoogwaardig adressenbestand

De vijver waarin we vissen brengen we samen met u in kaart. Waar zitten uw mogelijke klanten? Welke doelgroepen zijn voor u aantrekkelijk, maar worden nog niet (actief) door u benaderd? Waar bevindt zich commercieel het laaghangend fruit dat u wellicht over het hoofd heeft gezien? Is na deze grondige analyse, die wij samen met u doen, uw doelgroep helder? Dan koppelen we hieraan een bruikbaar adressenbestand.

Van analyse naar afspraak

Bij uw potentiële klanten gaan we na wie beslissingsbevoegd is. In datzelfde gesprek peilen we de interesse voor uw product of propositie. Is die concreet aanwezig? Dan maken wij direct een concrete afspraak voor uw buitendienst. Deze afspraak is extra kansrijk door de zorgvuldige doelgroepanalyse.


Kennismaken met Marketcall?

of bel vrijblijvend met 055 – 576 28 38