Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  Leadopvolging

  Alert en resultaatgericht

  Veel salesmanagers en accountmanagers hebben nauwelijks tijd om nieuwe prospects (doeltreffend) te benaderen. Zonde, want u laat de één na de andere omzetkans liggen. Gelukkig heeft MarketCall voor uw resultaatgerichte opvolging van leads 100% capaciteit beschikbaar. Wij regelen hoogwaardige afspraken met interessante leads en maximaliseren zo uw leadopvolging.

  Leadopvolging: de resultaatgerichte som der delen

  Het professionele team van MarketCall bedenkt én voert alle activiteiten rondom uw leadopvolging uit. Hiervoor verdelen wij leadopvolging in een aantal elkaar versterkende deeldiensten. Deze kunt u uiteraard separaat inzetten, maar juist de synergetische bundeling van deze diensten onder de paraplu van leadopvolging is de ultieme kracht van MarketCall.

  • Regelen van bezoekafspraken voor accountmanagers met relevante beslissers.
  • Opvolging van beursleads en mailings.
  • Nabellen van bezoeken.
  • Servicecalls voeren.

  MarketCall: leidend in leadopvolging

  MarketCall onderscheidt zich ook met het opvolgen van leads in de markt. Wij werken exclusief met ervaren professionals in vaste dienst en dus geen studenten. Hiermee garanderen wij u dat wij voor de opvolging de vereiste expertise in huis hebben om te opereren als het verlengstuk van uw sales & marketing afdeling.

  Meer weten?
  Benieuwd naar wat MarketCall voor u concreet kan bereiken? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!