B2B leadgeneratie voor kansrijke bezoekafspraken


B2B telemarketing

B2B telemarketing uitbesteden? Laat Marketcall de potentiële klanten voor u vinden en afspraken maken voor uw accountmanagers. Steeds meer bedrijven kiezen voor business to business telemarketing op zakelijk gebied. Hierdoor hoeven uw buitendienst medewerkers zich niet meer met koude acquisitie bezig te houden. Ons team van ervaren medewerkers neemt de B2B lead generation telemarketing alert en accuraat van u over. Zo hebben uw accountmanagers meer tijd voor hun hoofdtaak: omzet binnenhalen!

Wilt u kennismaken met de telemarketing diensten van Marketcall? Neem dan contact op via het contactformulier. Of bel vrijblijvend naar 055 – 576 28 38.

De nieuwste trends op het gebied van B2B telemarketing

B2B telemarketing uitbesteden aan Marketcall

We bieden een breed en bewezen pakket aan telemarketing B2B diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige afspraken voor accountmanagers. Als ervaren telemarketing bureau bellen we uiterst gericht, boeken resultaat en garanderen uw accountmanagers kansrijke contacten in de zakelijke markt. Een keuze voor Marketcall is een keuze voor professionaliteit, deskundigheid en resultaat.

  • Met tussentijdse rapportages zicht op de resultaten: transparant, meetbaar en beheersbaar
  • Ervaren team met gerichte opgeleide professionals
  • Gespecialiseerd in effectieve sales

Telemarketing B2B: direct toegang tot zinvolle leads

Wie zijn uw potentiële klanten? Veel organisaties hebben dat aardig in beeld. Ze kennen hun huidige klantenbestand en weten hun leads te vinden. Maar welke klanten leveren het meeste resultaat op? De omvang van de vijver is bekend, maar welke vissen wilt u het liefst aan de haak slaan via telemarketing afspraken? Het is belangrijk dat u de doelgroep die u wilt bereiken op papier heeft. Wij helpen u hiermee.

Concrete afspraken op basis van gerichte telemarketing afspraken

Ons doel is niet om zo veel mogelijk afspraken voor u te maken. Vaak heeft u niet eens tijd om al die afspraken in te plannen. We zetten daarom liever in op afspraken waar u concreet mee uit de voeten kunt: klanten die daadwerkelijk op uw dienstverlening zitten te wachten. Hoogwaardige afspraken dus – onmiddellijk gerealiseerd, of binnen de termijn die u voor ogen heeft. Gekwalificeerde B2B telemarketing van Marketcall vergroot uw effectiviteit.

Neem contact op!

Hoe gaan we te werk?

Wij hanteren een gedegen en transparante werkwijze voor business to business telemarketing. Deze is naadloos afgestemd op het behalen van uw doelstelling. Bij ons telt alleen het resultaat wat u wilt behalen.

Stap 1. Voorbereiding: actieplan en belscripts

Een goed begin, is het halve werk. Een goede voorbereiding is dus essentieel. We beginnen met het analyseren van uw organisatie, uw unieke verkoopargumenten (USP’s) en uw marketing- en salesdoelen. Samen formuleren we een heldere doelstelling. Op basis van de analyse en de doelstelling maken we een plan van aanpak en effectieve belscripts. Deze zijn afgestemd op uw doelen en sluiten aan bij de waarden van uw bedrijf. Nadat u groen licht heeft gegeven, gaan onze medewerkers aan de slag.

Stap 2. Prospects benaderen

Onze gedreven, deskundige medewerkers benaderen uw relaties en prospects op de juiste manier: professioneel, correct en doelgericht.

Stap 3. Tussentijdse rapportages

Dankzij tussentijdse rapportages blijft u op de hoogte van het gehele proces. Zo houdt u continu zicht op de resultaten. Hierdoor is ook het effect van B2B telemarketing volledig transparant, meetbaar en beheersbaar. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen mocht dat nodig zijn.

Stap 4. Resultaten

Onze doelgerichte aanpak zorgt voor een uitstekende respons. Met onze B2B telesales zorgen we voor toegevoegde waarde en een korte terugverdientijd, ook voor uw bedrijf.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienst B2B telemarketing of B2B outbound telemarketing? Neem dan gerust contact met ons op. U mag ons altijd vrijblijvend bellen via 055 – 576 28 38. U kunt ook uw (bedrijfs)gegevens achterlaten in ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor onze brochure voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul dan hieronder uw gegevens in

Brochure
Contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.