Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  B2B leadgeneratie voor kansrijke bezoekafspraken

  Wilt u uw accountmanagers meer omzet laten scoren? Laat MarketCall uw leads genereren en zinvolle afspraken maken. Steeds meer bedrijven maken die operationele keuze. Uw accountmanagers hoeven zich niet meer met koude acquisitie bezig te houden. MarketCall neemt de B2B leadgeneratie alert en accuraat over. Zo hebben uw accountmanagers meer tijd voor hun hoofdtaak: omzet binnenhalen!

  B2b leadgeneratie: direct toegang tot zinvolle leads

  Wie zijn uw potentiële klanten? Veel organisaties hebben dat wel aardig in beeld. Ze kennen hun huidige klantenbestand en weten hun leads te vinden. Maar welke klanten leveren het meeste resultaat op? De omvang van de vijver is bekend, maar welke vissen wilt u het liefst aan de haak slaan via telemarketing afspraken?

  Concrete afspraken op basis van gerichte telemarketing afspraken

  Het doel van MarketCall is niet om zo veel mogelijk afspraken voor u te maken. Vaak heeft u niet eens tijd om al die afspraken in te plannen. We zetten daarom liever in op afspraken waar u concreet mee uit de voeten kunt: klanten die daadwerkelijk op uw dienstverlening zitten te wachten. Hoogwaardige afspraken dus. Onmiddellijk, of binnen de termijn die u voor ogen heeft. Gekwalificeerde B2B leadgeneratie van MarketCall vergroot uw effectiviteit.

  Leadgeneratie voor elk type organisatie, ook dat van u!

  Als gespecialiseerd B2B-callcenter kiest MarketCall precies de juiste benadering voor leadgeneratie. We verdiepen ons voor uw hoogwaardige B2B afspraken in uw bestaande klanten en prospects. Dat leidt tot contacten en afspraken op basis van leadgeneratie waar u écht iets mee kunt. Geen bedrijf is te groot of te klein voor MarketCall. Onze meerwaarde overtuigt zowel multinationals als zelfstandigen zonder personeel.

  Meer weten?
  Benieuwd naar wat MarketCall voor u concreet kan bereiken met leadgeneratie? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!