B2B leadgeneratie voor kansrijke bezoekafspraken


Wilt u uw accountmanagers meer omzet laten scoren? Laat MarketCall uw leads genereren en zinvolle afspraken maken. Steeds meer bedrijven maken die operationele keuze. Uw accountmanagers hoeven zich niet meer met koude acquisitie bezig te houden. MarketCall neemt de B2B leadgeneratie alert en accuraat over. Zo hebben uw accountmanagers meer tijd voor hun hoofdtaak: omzet binnenhalen!

B2b leadgeneratie: direct toegang tot zinvolle leads

Wie zijn uw potentiële klanten? Veel organisaties hebben dat wel aardig in beeld. Ze kennen hun huidige klantenbestand en weten hun leads te vinden. Maar welke klanten leveren het meeste resultaat op? De omvang van de vijver is bekend, maar welke vissen wilt u het liefst aan de haak slaan via telemarketing afspraken?

Concrete afspraken op basis van gerichte telemarketing afspraken

Het doel van MarketCall is niet om zo veel mogelijk afspraken voor u te maken. Vaak heeft u niet eens tijd om al die afspraken in te plannen. We zetten daarom liever in op afspraken waar u concreet mee uit de voeten kunt: klanten die daadwerkelijk op uw dienstverlening zitten te wachten. Hoogwaardige afspraken dus. Onmiddellijk, of binnen de termijn die u voor ogen heeft. Gekwalificeerde B2B leadgeneratie van MarketCall vergroot uw effectiviteit.


Kennismaken met Marketcall?

of bel vrijblijvend met 055 – 576 28 38