Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  Adressenbestand en doelgroepanalyse

  Een goed begin is het halve werk. Telefonisch afspraken genereren start met een grondige doelgroepanalyse. Samen met u brengen wij uw doelgroep voor resultaatgerichte afspraken nauwgezet in kaart. Dit leidt tot een afgewogen en uitgebalanceerd adressenbestand met een maximale scoringskans voor resultaatgerichte afspraken voor uw buitendienst medewerkers.

  Scoren op basis van een hoogwaardig adressenbestand

  De vijver waarin we vissen brengen we samen met u in kaart. Waar zitten uw mogelijke klanten? Welke doelgroepen zijn voor u aantrekkelijk, maar worden nog niet (actief) door u benaderd? Waar bevindt zich commercieel het laaghangend fruit dat u wellicht over het hoofd heeft gezien? Is na deze grondige analyse, die wij samen met u doen, uw doelgroep helder? Dan koppelen we hieraan een bruikbaar adressenbestand.

  De snelste weg van doelgroepanalyse naar concrete afspraken

  Bij uw potentiële klanten gaan we na wie beslissingsbevoegd is. In datzelfde gesprek peilen we de interesse voor uw product of propositie. Is die concreet aanwezig? Dan maken wij direct een concrete afspraak voor uw buitendienst. Deze afspraak is extra kansrijk door de zorgvuldige doelgroepanalyse.

  Meer weten?
  Benieuwd naar wat MarketCall voor u concreet kan bereiken met een doelgroepanalyse en adressenbestand? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!