Diensten


Doortastend met telemarketing diensten

U wilt aantoonbaar de vruchten plukken van uw investering in marketing of sales. U koerst het liefst op een maximale oogst. Hierin is MarketCall uw partner. Ons USP? Een breed en bewezen pakket telemarketing diensten. Wij zijn uw specialist in het maken van hoogwaardige afspraken voor uw buitendienst medewerkers.

Eerst analyseren, dan presteren

Uw resultaat staat bij ons voorop. Dus wij analyseren eerst grondig uw organisatie, uw USP’s en uw marketing- en salesdoelen. Op basis van die analyse gaan wij over tot actie. Doelgericht, exact aansluitend bij de waarden van uw organisatie en met uw targets helder voor ogen. Kortom, met de inzet van onze diensten in telemarketing denken én doen wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Professioneel en doelgericht

Uiteindelijk werkt ons inlevingsvermogen in uw voordeel. Onze gedreven, deskundige medewerkers benaderen uw relaties en prospects op de juiste manier. Professioneel, correct en doelgericht. Als betrouwbare partner voor al uw telemarketing diensten vormt Marketcall het slagvaardige en salesgerichte verlengstuk van uw organisatie.

Kennismaken met Marketcall?

of bel vrijblijvend met 055 – 576 28 38