Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in.

Vind u niet wat u zoekt?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u gratis terug!

  Ik wil bezoekafspraken!

  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!

  B2B telemarketing

  hoogwaardige afspraken met potentiële klanten

  Voor uw accountmanagers en buitendienst scoort MarketCall hoogwaardige afspraken met potentiële klanten. Als ervaren B2B telemarketing bureau bellen we uiterst gericht, boeken resultaat en garanderen uw accountmanagers en buitendienst kansrijke contacten in de zakelijke markt. Contacten die écht openstaan voor uw aanbod op basis van onze B2B telemarketing.

  MarketCall: uw professionele telemarketing partner

  Het team van telemarketingbureau MarketCall is gericht opgeleid, uiterst ervaren en past elke B2B telemarketing actie exact aan de eisen van uw organisatie aan. MarketCall genereert voor u kwalitatieve bezoekafspraken met zakelijke beslissers die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Hét startpunt om meer omzet te genereren ligt dus bij telemarketingbureau MarketCall.

  Eersteklas B2B telemarketing afspraken voor uw accountmanagers

  Onze telemarketeers kennen uw markt, bedrijf en spreken uw taal. Ervaren telemarketeers met een hoog inlevingsvermogen en ervaring met een diversiteit aan branches zetten zich voor uw B2B telemarketing in. Met 100% commerciële overtuigingskracht, speciaal als het business to business telemarketing betreft. Actieve telemarketeers die goed aanvoelen hoe een goed gesprek gevoerd moet worden met de beslissers in specifiek uw doelgroep. Door zich in te leven in uw markt en uw product of dienst zijn zij in staat de eerste vragen van hun gesprekspartners direct te beantwoorden en professioneel aan te sturen op een afspraak. Dit leidt tot eersteklas afspraken voor uw accountmanagers en buitendienst op basis van professionele B2B telemarketing.

  Meer weten?
  Benieuwd naar wat MarketCall voor u concreet kan bereiken met business to business telemarketing? Voor een vrijblijvende afspraak belt u ons direct: 055 – 576 28 38.

  055 - 576 28 38

   Ik wil bezoekafspraken!

   Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vul uw e-mailadres hieronder in en u hoort van ons!