B2B Callcenter

Op zoek naar een B2B callcenter? Wanneer u meer potentiële klanten wilt binnenhalen voor uw bedrijf, maar hier zelf geen tijd en moeite voor overheeft, kunt u terecht bij een B2B call center. Als gespecialiseerd telemarketing bureau zal Marketcall uw klanten benaderen, afspraken maken en resultaat boeken.

Benieuwd wat een B2B callcenter voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laat uw telefoonnummer achter, of bel zelf naar 055 – 576 28 38.

Marketcall: uw B2B callcenter dat zorgt voor zinvolle leads

Als call center in de B2B sector zijn we gespecialiseerd in het bereiken van nieuwe klanten en het maken van hoogwaardige bezoekafspraken. Onze ervaren medewerkers bellen uiterst gericht, leveren resultaat en garanderen kansrijke leads in de zakelijke markt. Wanneer u kiest voor Marketcall, kiest u voor professionaliteit, deskundigheid en resultaat.

  • Met tussentijdse rapportages zicht op de resultaten: transparant, meetbaar en beheersbaar
  • Ervaren team met gericht opgeleide professionals
  • Gespecialiseerd in effectieve sales

Wat doet een B2B call center?

Een B2B callcenter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het telefonisch benaderen van prospects met als doel hen te overtuigen om een product of dienst te kopen. B2B callcenters richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Het doel van telemarketing is om contact te leggen met nieuwe potentiële klanten, deze warm te maken voor een product of dienst en om uiteindelijk leads te genereren.

Onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van verkoop en acquisitie. We weten precies hoe we potentiële klanten moeten benaderen en overtuigen.

Neem contact op!

Maak kennis met onze diensten

Als B2B call center bieden we een uitgebreid en bewezen pakket aan telemarketing diensten aan. We zijn uw betrouwbare partner voor al uw telemarketing behoeften en vormen een slagvaardige en salesgerichte verlenging van uw organisatie. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Adressenbestand en doelgroepanalyse
  • B2B leadgeneratie voor kansrijke bezoekafspraken
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Leadopvolging

Wat zeggen klanten over Marketcall

Jochem Huis in ’t Veld

Zehnder

Marketcall sluit perfect aan bij hoe wij als Zehnder Group Nederland België in de markt staan.

Okke Vaassen

Miele Professional Nederland

Bij de huidige performance van Marketcall kunnen wij ons niet een andere partij dan Marketcall voorstellen.

Gerko Wiemer

REW Gereedschappen B.V.

Marketcall is een flexibel bedrijf, een heel kundig bedrijf met kundige werknemers. Ik zal Marketcall zeker aanbevelen bij soortgelijke bedrijven.

Onze werkwijze

We hebben een solide en transparante werkwijze voor telefonische acquisitie in de business-to-business sector die naadloos aansluit op uw doelstellingen. Bij ons draait alles om het behalen van het gewenste resultaat.

Stap 1: De voorbereiding: actieplan en belscripts

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom beginnen we met het analyseren van uw organisatie, uw unieke verkoopargumenten (USP’s) en uw marketing- en verkoopdoelstellingen. Vervolgens formuleren we samen een duidelijke doelstelling. Op basis van deze analyse en doelstelling maken we een plan van aanpak en effectieve belscripts. Deze zijn afgestemd op uw doelen en sluiten aan bij de waarden van uw bedrijf. Pas nadat u groen licht heeft gegeven, gaan onze medewerkers aan de slag.

Stap 2: Prospects benaderen

Onze gemotiveerde en deskundige medewerkers benaderen uw relaties en prospects op een professionele, correcte en doelgerichte manier.

Stap 3: Voortgangsrapportages

Dankzij tussentijdse rapportages blijft u op de hoogte van het gehele proces. Zo heeft u voortdurend zicht op de resultaten en is het effect van B2B telemarketing volledig transparant, meetbaar en beheersbaar. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen indien nodig.

Stap 4: Resultaten

Onze doelgerichte aanpak levert uitstekende respons op en zorgt voor gerichte belacties om afspraken te maken. Met onze B2B telefonische verkoop zorgen we voor toegevoegde waarde en een korte terugverdientijd, ook voor uw bedrijf.


Neem contact op voor een kennismaking

Wilt u samenwerken met ons B2B call center? Of wilt u eerst meer weten over de kosten van het inhuren van een outbound B2B callcenter? Neem contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Bel naar 055 – 576 28 38 of vul onderstaand formulier in. We hebben ook een brochure opgesteld met alle informatie over onze dienstverlening. Meld u vrijblijvend aan en ontdek hoe we uw bedrijf verder kunnen brengen!

"*" geeft vereiste velden aan

Vul dan hieronder uw gegevens in

Brochure
Contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.